< Tilbage

Menuen28-10-2014 - 14:00

Her kan du læse omkring hvordan menustrukturen fungerer. (Opret, slet, flyt, omdøb etc.)

Knapperne oven over menustrukturen handler ALTID om den side, du har valgt. Har du f.eks. klikket på ”DK” og klikker på  så opretter du en ny side under hovedsiden ”DK”. Står du på siden ”Hvem er vi” og klikker på , så oprettes den nye side som en underside til ”Hvem er vi”-siden. Det samme er gældende for resten af menupunkterne:

Kopierer den side, du står på, samt alle undersider og alt indhold.
 Retter navnet på den side, du står på.
 Flytter siden, du står på, én plads op i strukturen.
 Flytter siden, du står på, én plads ned i strukturen.
 Flytter siden, du står på, til en valgfri placering et andet sted i menustrukturen.
 Sletter siden du står på. Du bliver spurgt, om du er sikker, inden siden slettes.
 Søg efter sider eller indhold.

Sådan skal menuen læses og forstås:

De blå ikoner

Betyder at siden er aktiv og dermed synlig for besøgende.

De blå ikoner med sort firkant

Betyder at siden er aktiv og at der linkes til den fra forsiden.

De blå ikoner med ur

Betyder, at siden er aktiv i en bestemt periode.

De grå ikoner

Betyder, at siden er deaktiveret. Når du opretter en ny side er den som standard deaktiveret i systemet, så besøgende på hjemmesiden ikke kan se siden, før du har aktiveret den.

De grå ikoner med sort firkant

Betyder at siden er deaktiveret og at der er oprettet link til den fra forsiden. Linket på forsiden vil automatisk forsvinde når siden der linkes til deaktiveres.

De gule ikoner

Betyder at siden er aktiv men skjult fra menuen.

De gule ikoner med sort firkant

Betyder at siden er skjult fra menuen men der linkes til den fra forsiden.

De gule ikoner med ur

Betyder at den skjulte side kun er aktiv i en bestemt periode.

Det lille plus

Betyder, at siden har en eller flere undersider. Klikker du på plusset vil det få undersiderne til at dukke op. Klikker du en gang til, vil undersiderne skjules igen.

Markering af teksten

Punktet ”Hvem er vi” i menuen har vi klikket på. Det vises derfor med fed skrift. Det er denne side alle andre knapper handler om, hvis du klikker på dem nu.

Papirkurv

Er altid det nederste menupunkt, og det er her de sider, du vælger at slette, kommer til at ligge. Du kan altid flytte siderne fra ”Papirkurven” og op i din menustruktur igen ved brug af ”Flyt”-funktionen. Klikker du på papirkurv og trykker på knappen ”Slet”, så tømmes papirkurven, og siderne heri er slettet helt.

< Tilbage