Billederotation28-10-2014 - 14:04

Her kan du læse om hvordan billederne i billederotationerne kan udskiftes.

Størstedelen af vores løsninger har billede rotation på forsiden, og som noget nyt i version 4 kan du selv skifte billederne og beskære dem direkte på hjemmesiden.

Billederotationen finder du i topmenuen under ”Moduler” -> ”Billederotation”.

Klik på den rotation du ønsker at redigere. Fx "Forside Flash"

Derefter klik på knappen ”Find billeder”.

Vælg billederne lokalt på din computer. Du kan vælge flere billeder ad gangen ved at holde Ctrl tasten i bund mens du klikker på de billeder du gerne vil uploade.

Når billederne er lagt op ser det ud som ovenfor. Under hvert billede er der en række knapper.

Slet billedet
 Skriv billedtekst
 Sæt et link på billedet
 Billedet er ikke beskåret (klik for at beskære)
 Billedet er beskåret (klik for at beskære om hvis nødvendigt)

Det er vigtigt at forsidebillederne er beskåret, da de ellers ikke vil blive vist pænt på forsiden.