< Tilbage

Modul: Salgshest / Salgshest liste28-10-2014 - 14:07

Her kan du læse mere omkring salgshest modulet samt salgshest liste modulet.

Hvis du har en profil inde på Ridehesten.com har du mulighed for let og hurtigt at vise dine salgsheste fra Ridehesten.com på din hjemmeside. Der er to måder at vise hestene på  eller . ”Salgshest Listen” opretter selv en oversigt over enten bestemte heste eller alle ens tilgængelige salgsheste, mens ”Salgshest” modulet kun viser informationerne for en specifik hest.

 

Salgshest liste

 

 

Hvis listen vælges får du mulighed for at vælge om informationerne skal hentes ud på dansk eller engelsk. Nedenunder sprog finder du en liste over mulige salgsheste. Den første mulighed hedder ”VIS ALTID ALLE”, hvis denne boks er afkrydset vil listen altid vise alle mulige salgsheste. Hvis ikke denne er afkrydset er det nødvendigt manuelt at afkrydse hvilke heste man vælger at vise på listen.

 

Salgshest

 

 

Ved modulet salgshest indsættes alle informationerne omkring hesten. Igen er det muligt at vælge om informationerne skal vises på dansk eller engelsk. Her er det dog ikke muligt at afkrydse flere heste, men det er kun muligt at vælge en.

< Tilbage