< Tilbage

Modul: Smartlist28-10-2014 - 14:08

Her kan du læse mere omkring smartlist modulet.

Smartlist bruges til nemt at oprette en oversigt med mulighed for udfoldeligt materiale. Dette kunne for eksempel være i en liste over ofte stillede spørgsmål. Klik på ”Opret ny liste” for at oprette en ny liste. 

 

 

Vi har i eksemplet valgt at kalde listen: Ofte stillede spørgsmål. For at redigere listen klik på listens navn i oversigten.

 

 

Du kommer nu ind på siden hvor du kan tilføje, rette og slette spørgsmål. I tekstboksen spørgsmål indtastes spørgsmålet som ønskes vist hele tiden. I svar indtastes svaret til spørgsmålet, som først vises når bruger beder om at få det vist.

 

 

Når spørgsmålet er oprettet i listen vil det blive vist i listen under tekstboksene hvor du kan oprette flere spørgsmål. Hvis du skal rette noget i, eller slette et spørgsmål kan du klikke på svensknøglen. Efter svensknøglen er vist en rød cirkel, denne indikerer at spørgsmålet er inaktivt, og vil derfor ikke blive vist i listen. For at aktivere spørgsmålet klik på den røde cirkel og den skifter farve til grøn.

Når modulet indsættes på en side vælges det blot hvilken liste man ønsker at vise på siden. Dette vil altså sige at du godt kan have flere lister på samme side, eller du kan have den samme liste på flere sprog.

 

 

Når listen vises på siden vises en oversigt over dine spørgsmål. Dette er det orange tekst på billedet. Før teksten ser du en pil som indikerer om svaret bliver vist eller ej. Hvis pilen peger mod højre er svaret ikke vist, men hvis pilen peger nedad vil svaret stå under spørgsmålet. 

< Tilbage