Modul introduktion28-10-2014 - 14:05

Her kan du læse omkring hvordan du tilføjer/redigere indholdet på dine sider.

Så nemt er det for dig at lægge indhold på dine sider:

Moduloversigt

Når du har oprettet en ny side og går ind på den, er der til at starte med kun én knap i indholdsvinduet til højre. Denne hedder ”Tilføj indhold” og sidder i venstre hjørne af vinduet. Når du klikker på den kommer understående vindue frem. Bemærk: Det er ikke alle moduler, vist herunder, der er standard i systemet.

Vælg modul

Indholdet på siden opbygges ved at indsætte forskellige moduler. Klik på det modul, som passer til det indhold, du gerne vil lægge på siden. F.eks. er det altid en god idé at det første modul er et ”Overskrift”-modul. Du kan kombinere modulerne som du vil, og du kan også sagtens have flere eksemplarer af det samme modul på samme side. Tilføjer du f.eks. et ”Overskrift”-modulet, kommer du automatisk ind i modulet, hvor du kan skrive din overskrift og klikke ”Gem”.

Husk, at du også her kan aktivere og deaktivere enkelte moduler på siden. Dette styres også under selve modulet i venstre side.

Ret/flyt/slet modul

Ønsker du at rette eller flytte modulet, kan du holde musen over modulet. En stiplet linje markerer det modul det drejer sig om og der dukker en ”Ret” og ”Flyt” knap frem i venstre hjørne af modulet.

Klikker du på ”Ret” knappen kommer der et vindue frem hvor du kan redigere indholdet, eller du kan aktivere/deaktivere modulet eller slette modulet.

Klikker du på ”Flyt” knappen og holder museknappen nede, kan du trække modulet op og ned mellem de andre moduler på siden og dermed hurtigt og nemt placere modulet der hvor du vil have det.