< Tilbage

Flyt sider28-10-2014 - 14:02

Her kan du læse hvordan du flytter sider

Dette er et uddrag af vores store "Menu"-artikel

Klik på den side, du ønsker at flytte. Når siden er markeret, vil den stå med fed skrift.

op Flytter den markerede side én plads op i strukturen.

ned Flytter den markerede side én plads ned i strukturen.

valgfri Ønsker du at flytte en side væk fra en undermenu, så vælg dette værktøj. Når din ønskede side er markeret med fed skal du trykke på værktøjet. Herefter klikker du på den side, som du ønsker at den markerede side skal stå under. Hvis din markerede side har været en undermenu, og at den skal i top-menuen på siden, så skal du klikke på DK flaget og trykke OK.

< Tilbage