02: Design din hjemmeside03-01-2015 - 11:26

I denne video viser vi hvordan du skifter farver på siden

00:00
I denne video viser vi dig hvor nemt det er at skifte farverne på hjemmesiden.

00:20
For at komme ind og ændre farverne, skal du inde i administrationen klikke på fanen ’Opsætning’ -> ’Design’. Herinde har du flere forskellige skabeloner at vælge imellem. For at vælge en skabelon, skal du klikke på den og trykke på ’Gem’ knappen nederst på siden. Klik på ’Se siden’ for at se din hjemmeside med de nye farver.

01:19
Du kan også tage udgangspunkt i en af skabelonerne, og derefter selv rette farverne til, ved at justere værdierne i skemaet nedenunder skabelonerne. Dine ændringer bliver vist med det samme i det lille preview billede ved siden af farveskemaet. Du kan kopiere farvekoderne, hvis du f.eks. har fundet en helt bestemt blå farve, som du gerne vil bruge både i topmenuen og i bunden af siden.

Søgeord: Design, farve, farver, farvevalg, HEX, designpakke, skabelon, skabeloner, farveskabeloner