09: Kalenderen10-01-2015 - 14:20

Her viser vi hvordan du bruger vores smarte kalendersystem

0:00 - Introduktion

0:40 - Opret kalendernote

2:15 - Tilmeldingsfunktion

4:00 - Opret kalenderside

6:00 - Kategorier

Klik her for at se videoen i fuld skærm og god kvalitet

OBS vedr. Links i kalenderen:

Hvis man laver links i et kalenderemne, så skal man huske at gøre følgende for at få linket til at virke rigtigt.
1: I link popup boksen vælges fanen "Mål"
2: Her vælges "Nyt vindue (_blank)"

Så er man sikker på at linket åbnes op i en ny fane så kalenderemnet man står i, stadig kan findes i fanen før.

OBS vedr. punktopstilling:

Hvis du har brug for at bruge punktopstilling i selve teksten til kalenderemner, så kan du sende en mail til support@go2net.dk med emnet ”punktopstilling i kalender” og skrive www adressen til hjemmesiden.

Så bliver det løst at punktopstilling kan vises korrekt.

Alternativt kan du skrive bindestreger eller 1: 2: 3: ud for hver linje.