01: Sådan logger du ind02-01-2015 - 11:27

Her viser vi kort hvordan du logger ind i administrationen

00:09
For at komme ind og rette på hjemmesiden tilføjes /admin i adressefeltet. Alternativt kan du holde Ctrl tasten i bund og trykke på A, mens du står på forsiden af hjemmesiden.

00:18
Loginboksen, hvor du skriver det brugernavn og adgangskode, som vi har oprettet til dig.

00:37
Hvis man har glemt sin adgangskode, kan man trykke på ’glemt adgangskode’, så skriver man sin e-mail ind og får tilsendt et link hvorfra man kan ændre sin adgangskode.