Side indstillinger28-10-2014 - 14:04

Her kan du læse mere omkring indstillingsmuligheder i menuen.

Her kommer nogle flere funktioner, du kan aktivere på den side, du er på:

Sideaktivering

Klik på knappen og se status på sidens aktivering.

Her vælger du at aktivere og deaktivere den side, du er på i menuen. Du kan også vælge ”Tidsaktiveret” og dermed vælge en dato for, hvornår siden skal vises fra og til. Hvis "Skjult fra menuen" afkrydses vil siden ikke blive vist i menuerne på siden. Siden vil dog stadig kunne åbnes, hvis man kender den direkte adresse ind til siden.

Du kan vælge at krydse af i boksen ”Inklusiv indholdsmoduler” og/eller ”Inklusiv undersider”. Dette vil aktivere/deaktivere alle sider/moduler med et enkelt klik.

Indhold venstre

Indhold venstre, er en betegnelse for indhold der kan tilføjes efter undermenuen på alle andre sider end forside. Der kan indsættes enten kode, et billede eller begge dele på en gang. Hvis du ønsker at indsætte kode indtastes dette i "Html"-boxen. Hvis et billede ønskes indsat, trykker på du vælg fil, finder billedet, indsætter eventuelt et link som billedet skal pege hen til og trykker "GEM". Hvis "Nedarves til undersider" afkrydses vil indholdet også blive tilføjet til alle sidens undersider.

Metadata

Her har du mulighed for at indtaste nogle ord, som hjælper søgemaskinerne til at finde din hjemmeside.

Vi anbefaler dog at man i første omgang lader hjemmesiden ”klare sig selv” da alt det tekst du skriver på hjemmesiden automatisk bliver indexeret af søgemaskinerne til søgeord.

Ekstra søgeord kan skrives i feltet ”Keywords” separeret med et komma og et mellemrum. F.eks.: biler, motor, olie

Rettigheder

Den sidste knap giver dig et hurtigt overblik over hvem der har rettighed til at se denne side. Dette er relevant hvis man har flere brugere oprettet til at administrere indholdet på hjemmesiden.