Forside links28-10-2014 - 14:04

Her kan du læse omkring hvordan du bruger forside links

Forside links er, som navnet lyder, links du selv kan styre på forsiden. Det er forskelligt hvordan de er designet men de fungerer typisk på den måde at du kan skrive en kort tekst, vælge et billede og sætte et link på. Mange bruger det til at sætte fokus på noget aktuelt på deres hjemmeside. Man kan også bruge det som en henvisning over til en nyhed/artikel, hvis ikke man har nyheds/artikelsystemet.

Du kan oprette alle de forside links du vil. Hvis du f.eks. har 4 forsidelinks, så kan du godt vælge at oprette 3 links som alle får plads nr. 1. Det betyder blot at det vil være forskelligt hvilket af de 3 links der kommer frem hver gang.

For at oprette et forside link klikker du på ”Opret link”

Derefter udfylder du felterne med en kort overskrift og evt. tekst.

Vælg ”Aktiv på forsiden” hvis linket skal være synligt for besøgende på hjemmesiden.

Ved placering vælger du hvor linket skal placeres.

Linkes til intern eller ekstern side. Ved intern side menes en side på din egen hjemmeside. Når du trykker på knappen popper din menustruktur frem, og så klikker du ganske enkelt på den side man skal komme over til når man klikker på linket fra forsiden.

Vælger du ekstern side kan du indtaste en www adresse.

Vælg et billede til linket og tryk til sidst på ”Gem link”.