< Tilbage

Modul: Video28-10-2014 - 14:07

Her kan du læse omkring video modulet, samt hvordan du kan ligge YouTube videoer på din hjemmeside.

 

Ved tilkøb af video modulet har man mulighed for at uploade videoer direkte op til hjemmesiden. Systemet vil så sørge for at videoen bliver konverteret og komprimeret så de egner dig til brug på internettet.

Indsæt video via modul

Klik på ikonet  for at indsætte video modulet. Klik derefter på ”Upload video” for at finde videofilen på din computer. Når filen er fundet vil systemet gå i gang med at uploade videoen. Alt efter hvor stor videoen er, kan dette godt tage noget tid. Når processen er færdig vil der blive vist et billede af videoen i ”Rediger modul” vinduet. Videoen er nu korrekt uploadet. 

 

 

Hvis der ønskes et andet hovedbillede på videoen kan du trykke på ”Skift billede” som befinder sig lige under videoen. Det kan tage lidt tid at indlæse de mulige hovedbilleder. Når alle billeder er indlæst vi du se en oversigt over de mulige billeder. Hvis du fortryder, kan du trykke ”Tilbage” som du finder i højre side øverst i oversigten. Hvis du ønsker flere billeder at vælge imellem kan du trykke på ”Hent flere billeder” som befinder sig i højre side i bundet af oversigten. Når du finder det ønskede hovedbillede klikker du på det. Systemet vil spørge dig om det er dette billede du ønsker, klik ”OK” for at vælge billedet. Din video er nu redigeret og du kan trykke ”Gem” for at afslutte.

 

Indsæt YouTube video

Hvis du ønsker at indsætte en video fra YouTube på din hjemmeside er dette også muligt. Gå ind på YouTube.com og find den video du ønsker at indsætte på din hjemmeside.

 

 

I menuen under videoen under videoen find knappen ”Del”.

 

 

I den nye menu find knappen Indlejring. Kopier hele koden som er markeret med blåt på billedet. Gå nu ind i administrationen til din hjemmeside. Indsæt et HTML-modul hvor du ønsker at indsætte YouTube videoen. I HTML-modulet indsættes koden over fra YouTube. 

 

 

Klik på Gem og du vil nu se videoen fra YouTube vist på din side.

< Tilbage