Modul: En fil28-10-2014 - 14:07

Her kan du læse mere omkring filmodulet.

Modulet En fil giver dig mulighed for at uploade en liste af filer som kan downloades på hjemmesiden. Klik på  for at indsætte modulet. Under ”Rediger modul” ser du som standard to knapper, en hvor der står ”Vælg fil” og en hvor der står ”Tilføj”. Tryk på ”Vælg fil” for at finde den fil som du ønsker at uploade til hjemmesiden. Når du har fundet den ønskede fil trykker du på ”Tilføj”.

Filen bliver nu vist i en liste under de to knapper. Systemet prøver at se om det kan genkende filformatet, hvis det gør dette vil den lave ikonet til venstre efter dette format. Ikonet vil også blive vist på hjemmesiden. I tekstboksen kan du redigere navnet på filen. Når du har skrevet det du ønsker at ændre navnet til afsluttes ved at klikke ”Gem” som befinder sig til højre for tekstboksen. Hvis du ønsker at slette en fil fra listen igen kan du benytte ”Slet” knappen til højre for filen.