04: Menu05-01-2015 - 11:15

Her kan du læse omkring hvordan menustrukturen fungerer. (Opret, slet, flyt, omdøb etc.)

Klik her for at se videoen i fuld skærm og god kvalitet

00:00
I denne video viser vi dig hvordan du administrerer din menu struktur på hjemmesiden.

00:14
For at rette, tilføje flere eller slette menupunkter, skal du logge ind i administrationen. Herinde kan du se din menu struktur i venstre side. Klik på det lille plus + ud for DK flaget for at folde top menu punkterne ud.

00:48
For at oprette et nyt top menupunkt, klikker du først på DK flaget, og trykker derefter på det grønne plus + ikon ovenover. Skriv navnet på den nye side og tryk ’Gem’. De nye sider du opretter, har et gråt ikon ud for sig. Det betyder, at siden ikke er synlig på hjemmesiden. For at aktivere siden kan du højreklikke på den og vælge ’Aktiver siden’. Herefter vil ikonet ud for siden blive vist i farver, så du ved at siden nu er synlig på hjemmesiden.

01:53
For at flytte et menupunkt, skal du i administrationen klikke på det menupunkt du gerne vil flytte. Derefter trykker du på pilene op/ned for at flytte siden op eller ned.

02:33
For at lave undersider til et top menupunkt, skal du inde fra administrationen klikke på den side du gerne vil oprette undersider til. Herefter klikker du på det lille grønne plus over menu strukturen, navngiver den nye side og trykker ’Gem’.

03:40
For at kopiere en side der allerede er oprettet, skal du i administrationen klikke på den side du gerne vil tage en kopi af, og klikke på knappen ’Kopiér siden’ ovenover menu strukturen. Kopisiden vil lægge sig i bunden af menu strukturen og hedde ’Kopi af ’ og navnet på siden du kopierede. Herefter kan du klikke ind på siden og omdøbe navnet på den ved at klikke på knappen ’Omdøb siden’.

04:20
For at flytte en side ind som en underside til en anden side, skal du først klikke på den side du gerne vil flytte. Derefter klikker du på knappen ’Flyt side’ ovenover menu strukturen. Dette får et pop up vindue til at dukke op med din menu struktur. Her klikker du blot på det menupunkt som du gerne vil flytte din side ind under, og derefter på ’Gem’ knappen.

04:58
For at slette en side, skal du klikke på den side du gerne vil slette, og derefter på ’Slet’ knappen ovenover menu strukturen. Herefter skal du bekræfte at du er helt sikker på at siden skal slettes. Hvis du klikker på ’Annuller’ vil siden ikke blive slettet. Klikker du ’Ok’, vil siden blive flyttet til papirkurven. Det vil dermed være muligt at genskabe siden igen.

05:35
Hvis man har brug for at finde frem til en bestemt side, men kun kan huske lidt af det tekst der står derpå, kan man bruge søgefunktionen, som er den sidste knap over menu strukturen. I den pop up der kommer frem, kan man i tekstfeltet skrive den tekst man vil søge på, og systemet vil derefter lave en liste med de sider, som søgeordene er med på. Herefter vil du med et enkelt klik kunne hoppe over på den side, som systemet fandt dine søgeord på.

Søgeord: Menu, opret side, sider, kopier, flyt, flytte, kopi, navngiv, omdøb, aktivér, aktiver, deaktiver, deaktivér, slet, slette, skift, ændre, ændr