< Tilbage

03: Indsæt logo04-01-2015 - 11:25

Ønsker du at ændre sidens logo? Vi forklarer processen her

Klik her for at se videoen i fuld skærm og god kvalitet 00:00
I denne video viser vi dig hvor nemt det er at sætte et logo ind i toppen af hjemmesiden. Logoet kan stå som ren tekst, du kan sætte et rigtigt logo ind eller du kan vælge at sætte et topbillede på.
 
00:19
For at komme ind og tilføje logo, skal du fra administrationen gå ind under den fane der hedder ’Opsætning’ -> ’logo’. Her kan du vælge om logoet skal stå som ren tekst, eller om det skal lægges ind som et billede.
 
00:34
Hvis logoet skal sættes ind som tekst, vælger du ’Logo som tekst’. Herefter kan du vælge om teksten skal stå venstrestillet, højrestillet eller centreret på siden. Nedenunder kan du skrive navnet på dit logo. Du kan trykke på ’Se siden’ for at se resultatet med det samme. Det er meget nemt at ændre disse indstillinger.
 
01:07
Hvis logoet skal sættes ind som et billede, klikker på på ’Logo som billede’. Vælg fra din computer, det logo du vil have lagt ind. Husk at filformatet skal være jpg, png, gif eller bmp. Når du har valgt den fil der skal lægges op, trykker du på ’Upload’. Hvis logoet er meget stort, kan du beskære det til en passende størrelse. Du kan også vælge om logoet skal have en mindre bredde, ved at justere tallet i boksen ovenover logoet. Du kan indstille om logoet skal være venstrejusteret, højrejusteret eller centreret på siden.
 
02:22
Hvis du vil have lagt et helt billede ind i toppen af siden, skal du også klikke på ’Logo som billede’. Hvis der i forvejen er uploadet et logo eller billede skal du slette det før du kan uploade et nyt. Det gør du ved at klikke på knappen ’Slet billede/logo’. Vælg den fil du vil have lagt ind og klik på upload. Du kan beskære billedet efterfølgende hvis du finder det nødvendigt.
 

Søgeord: Indsæt logo, logoupload, skift, logo, skift logo, erstat, upload, ændr, ændre,

< Tilbage