< Tilbage

00: Introduktion til systemet01-01-2015 - 09:09

Her viser vi dig hurtigt rundt i dit nye Go2net system

Klik her for at se videoen i fuld skærm og god kvalitet 00:00
Velkommen til din go2net administration.
 
00:19
Se hvilken løsningsmodel du har, og hvad du har af support muligheder.
 
00:26
Link direkte til vores videomanualer, hvor du kan se en video af hvordan alting fungerer.
 
00:32
Mulighed for at gå ind på en af videoerne, hvor du kan læse om søgemaskine optimering.
 
00:38
Se hvor meget plads du har brugt på dit webhotel. Du kan kontakte os for at få mere plads eller du kan tømme din papirkurv og på den måde få frigjort noget plads.
 
01:00
Under "Indhold"->"Sider" har du mulighed for at oprette alle de sider og undersider du gerne vil have på din hjemmeside.
 
01:12
Ved siden af "Sider" finder du "Nyheder". Her kan du gå ind og administrere nyheder på hjemmesiden. Ved siden af, finder du fanen "Kalender", hvor du kan administrere kalenderemner.
 
01:19
Næste punkt hedder "Forside rotation". Her kan du gå ind og ændre på de forsidebilleder du har kørende ude på din hjemmeside.
 
01:27
Uanset hvor du er på hjemmesiden, kan du i toppen finde et link der hedder "Kom godt i gang med ... " Den linker ind til manualen, som viser lige præcis hvordan den her funktionalitet fungerer.
 
01:44
Ved siden af fanen "Indhold" kan du gå op under den fane der hedder "Opsætning", og her har du mulighed for at gå ind under "Design", og vælge hvilken designskabelon du gerne vil bruge. Du kan også gå ud fra en skabelon og derefter selv gå ind og justere farverne ud fra hvordan du godt kunne tænke dig at hjemmesiden skal se ud.
 
02:05
Ved siden af "Design" finder du "Logo" hvor du kan vælge, om logoet skal stå som en tekst, eller om du vil have lagt dit logo ind som et billede.
 
02:14
Hvis du er en administrator, der har fået adgang til at administrere andre brugere på hjemmesiden, kan du gå ind under den sidste fane i toppen der hedder "Brugere". Her kan du gå ind og administrere de brugere der er oprettet på hjemmesiden, og indstille deres rettigheder.
 
02:29
Har du brug for hjælp, kan du øverst i højre side klikke på linket. Derved kommer du ind på denne support side, hvor der ligger masser af vidoer, der fortæller det hele.
 
02:40
Nedenunder er der et link der hedder "Se siden". Klikker du på den, kan du se netop den side du står på lige nu. Så hvis du står på DK (forsiden), så er det den du kommer ind og ser på selve hjemmesiden. Siden åbner i et nyt vindue/ny fane, som du kan lukke igen ved at klikke på det lille kryds. Administrationen er stadig inde bagved, når du lukker siden.
 
02:58
For at logge ud, klikker du på "Log ud" i toppen.
< Tilbage