07: Forsidelinks08-01-2015 - 08:51

Her ser du hvordan man indsætter links på forsiden

I administrationen klikker du først på DK flaget og derefter på kassen "Forside Links".

Her kan du se de links der er oprettet. Du kan se om de er aktive, og du kan oprette nye links. Bemærk dog at der typisk kun er afsat 4 pladser til forsidelinks. Du kan oprette alle de forsidelinks du vil, men i det tilfælde vil der være flere links der må deles om samme plads og så er det forskelligt hvilken der bliver vist når man kommer ind på siden.

Klik på knappen "Opret forside link" hvis du ønsker at oprette et nyt link, eller redigér et eksisterende link, ved at klikke på RET ud for det link du vil redigere.

Udfyld felterne "overskrift" og "appetitvækker". Hvis du har en specialdesignet løsning kan det variere om appetitvækkeren bliver vist.

Status: Sæt kryds her, hvis linket skal være synligt på forsiden. Du kan også aktivere/deaktivere forsidelinks fra oversigten, ved at klikke på den grønne/røde cirkel. Grøn = aktiv og Rød = ikke aktiv.

Placering: Her kan du vælge om linket skal placeres på plads 1, 2, 3 eller 4. Der skal mindst være et kryds, men du kan også krydse flere placeringer af, hvis linket ikke skal vises et fast sted. Det vil i så fald være forskelligt hvor det dukker op.

Linkes til: Vælg hvor man skal komme hen når man klikke på linket.
Intern Link - Skal det være et link, der leder hen til en anden side på din egen hjemmeside, bruger du intern link og navigerer hen på den side det skal være.
Extern Link - Skal man derimod komme hen til en side på en anden hjemmeside, vælges extern link. www adressen skrives ind i feltet. En god tommelfingerregel er at åbne links i nyt vindue når et link fører væk fra egen hjemmeside.

Billede: Upload et billede. Du kan efter upload beskære billedet, så alle forsidelinks-billederne har samme størrelse. Vender dit billede forkert, har du mulighed for at rotere det.

Klik på GEM knappen til sidst.