Go2net Version 5 manualer (videoer)

Først og fremmest vil vi gerne sige tak fordi du har valgt at bruge vores CMS system.

Vi tilstræber at vores CMS-løsning er så brugervenlig som muligt, så du behøver derfor ikke have specielt stort kendskab til computere eller hjemmesider for at kunne bruge vores CMS. Skulle der dukke spørgsmål op undervejs, kan du finde det meste i denne manual og se nogle korte og meget let forståelige videoer. Finder du ikke svar i vores manualer, kan du selvfølgelig kontakte os på mail eller telefon.

20: WYSIWYG 21-01-2015 - 10:58

Her kan du læse omkring hvordan WYSIWYG modulet bruges.... Læs mere

21: Tidsaktivering 22-01-2015 - 11:20

I denne video forklarer vi hvordan Tidsaktivering virker... Læs mere

22: Søgemaskine optimering 23-01-2015 - 11:22

Skal din side højere op på Googles søgeresultater? Denne video forklarer de grundlæggende regler for SEO (search engine optimization)... Læs mere

23: Ventelisten 24-01-2016 - 12:52

Ventelistesystemet er beregnet til ting man kan stille sig i kø til og få besked så snart denne ting bliver ledig, hvorefter det så er den næste i køen der først kommer i betragtning.... Læs mere

24: Indsæt youtube video 08-12-2014 - 13:02

Her viser vi hvordan du nemt indsætter en youtube video, der selv tilpasser sig skærmens størrelse.... Læs mere

25: Sådan indsætter du Google map 13-12-2016 - 11:09

Se her hvor nemt du indsætter et interaktivt kort på din hjemmeside.... Læs mere

26: Sådan sætter du del på sociale medier ikoner på en artikel 08-12-2016 - 08:25

På indholdssiderne kan du bruge det modul der hedder AddThis, men hvad nu hvis du gerne vil muliggøre deling af dine artikler? Det viser vi dig i denne guide.... Læs mere

27: Tjek hvilken supportløsning du har 17-12-2014 - 10:01

I denne video viser vi, hvordan du tjekker hvilken supportløsning du har.... Læs mere