26: Sådan sætter du del på sociale medier ikoner på en artikel08-12-2016 - 08:25

På indholdssiderne kan du bruge det modul der hedder AddThis, men hvad nu hvis du gerne vil muliggøre deling af dine artikler? Det viser vi dig i denne guide.

Selv om du ikke kan bruge indholdsmoduler i en artikel, skal du alligevel bruge det som modulet indeholder.

I administrationen på din hjemmeside klikker du på en tilfældig side, og vælger derefter "Tilføj indhold".

Klik på knappen "AddThis".

Modulet kommer nu frem, og viser dig et stykke HTML kode. Markér og kopier al koden (klik inde i modulvinduet og tryk Ctrl + A og derefter Ctrl + C). Tryk på Annuller knappen i modulet for at vende tilbage til hjemmesiden uden at sætte modulet ind.

Så skal du ind i den artikel du gerne vil tilføje ikonerne på. Klik på Indhold -> Artikler i toppen af siden og klik på den artikel de skal sættes ind på. Scroll ned til det felt der hedder TEKST, hvor du skriver selve brødteksten i.

Klik på KILDE knappen, for at få vist teksten som HTML, og indsæt det stykke HTML kode du kopierede lige før (Ctrl + V).

Nu er det meget vigtigt at du ikke klikker på KILDE igen. I stedet skal du scrolle ned på siden og trykke på GEM OG VIDERE knappen.

Fortsæt ved at trykke VIDERE og til sidst AFSLUT.

Nu skulle der gerne være del knapper i bunden af artiklen.