25: Sådan indsætter du Google map13-12-2016 - 11:09

Se her hvor nemt du indsætter et interaktivt kort på din hjemmeside.

Start med at gå ind på Google maps og find den adresse du vil have integreret som kort på din hjemmeside.

Klik på DEL

En pop up boks kommer frem - Vælg den fane der hedder "Integrer kort"

Kopier alt hvad der står som markeret i feltet (Ctrl + C)

Log ind i administrationen på din hjemmeside, og gå ind på den side du vil have kortet lagt ind på. Her vælger du det modul der hedder HTML

Så indsætter du det kode du kopierede lige før (Ctrl + V)

Er din hjemmeside mobiloptimeret (også kaldet responsive), skal du ændre bredden på kortet til 100% for at få det til at tilpasse sig automatisk.