Beskæring af billede med FastStone

Læs her, hvordan du beskærer et billede med FastStone Image Viewer.
Klik på billedet og træk med musen for at markere det område af billedet du gerne vil have et udsnit af.
Du kan ændre din beskæring indtil du er tilfreds med udsnittet.

Når du er færdig, kliker du på knappen Beskær.
Billedet vises nu i den udskæring du har valgt.

Flyt musen ud til venstre igen for at få pop up menuen frem, og vælg Gem som...
VIGTIGT: Giv filen et andet navn så du sikrer dig at du ikke kommer til at overskrive originalbilledet.